Regionstävling Disco och Hiphop, Södertälje

DiscoHiphop / Street

Välkommen till terminens första regionstävling i Disco och Hiphop! På den här tävlingen får alla discodansare och hiphopdansare i klasserna brons-guld delta.

Tävlingen arrangeras den 23 september i Västergård arena, Västergatan 2, 151 45 Södertälje. Du gör din anmälan via dans.se och sista anmälningsdagen är den 24/8. Vill du göra en efteranmälan kontaktar du Åsa på asa@edgedance.se så hjälper hon dig. Vid efteranmälan tillkommer dubbel startavgift.

OBS!!! Arrangören meddelar att de kommer sälja lättare förtäring men att det är dåligt med matställen i närheten så ta gärna med er matsäck! INGA NÖTTER är tillåtna då det är dansare som har svår nötallergi!

Entréavgifter för publiken är följande:
Barn 6-16 år: 60 kr
Vuxen: 120 kr
Använd gärna swish nr: 1230928986 och visa upp kvitto i entrén för snabbare hantering.

Dagen startar med Disco och avlutas med Hiphop. Ordningen är följande
Disco Freestyle – Solo – Grupp – Duo
Hiphop Solo – Grupp – Duo

ca tider för dagen

08:30 Insläpp
10:00 tävlingsstart med Disco Solo
12:00 Disco Grupp
13:00 Disco Duo

14:15 Hiphop Solo
15:10 Hiphop Grupp
15:35 Hiphop Duo
16:00 Tävlings slut

Ni som tävlar i Disco solo ska vara på plats senast klockan 09:00, grupp 10:00, duo 11:00.
Ni som tävlar i Hiphop solo ska vara på plats senast klockan 13:00, duo 14:00.
Tiderna för tävlingen är ca-tider så ligger de före i schemat så kommer de köra på :)

När du kommer till tävlingen går du till vårt lagledarbord och meddelar våra lagledare att du är på plats och du får din nummerlapp. OBS! Ta inte din nummerlapp själv, lagledarna måste få pricka av att ni är på plats.
Lagledare för dagen är Amanda Meyer och Veronica Larsson. Om ni behöver komma i kontakt med dem på tävlingsdagen ringer ni Veronica 076-1789715. Åsa kommer också vara på plats hela dagen på tävlingen.

Behöver ni stryka er på tävlingsdagen så ringer ni Veronika men om ni vet dagarna innan så mailar ni Åsa på asa@edgedance.se så hjälper hon er.

Kom ihåg säkerhetsnålar till nummerlappen och ett riktigt glatt humör! Nu plockar vi fler pokaler och har en superrolig dag tillsammans!! GO EDGE!

Lycka till och Kram från alla coacher och tränare!

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>