Rising Star, Uppsala

DiscoHiphop / Street

Välkommen till Rising Star tävling! Här får alla dansstilar i bronsklass delta!

Tävlingen arrangeras den 24/3 i Fyrishov, Idrottsgatan 2 i Uppsala ( OBS! Det är inte Edge som arrangerar denna tävling)

Anmälan går ut den 22/2 och vill du göra en efteranmälan så går det bra att maila Åsa på asa@edgedance.se så hjälper hon dig! Vid efteranmälan blir det dubbel startavgift.

Dansordningen på tävlingen är:
Artistic Ballroom- Hiphop- Duo- Grupp- Solo- Pardans- Disco- Freestyle-Duo- Grupp-Solo  

Du kan hitta tider, ronder, startlistor och resultat på www.vote4dance.se OBS!!! Klicka på tävlingen som är i UPPSALA för det arrangeras en likadan tävling samtidigt i LAXÅ, så ni ser rätt tider och ronder!!

Du ska SENAST vara på plats kl:
10:00Hiphop DUO
11:30 Hiphop GRUPP
12:00 Hiphop SOLO
13:30 Disco DUO
14:30 Disco GRUPP
16:30 Disco SOLO

När ni kommer till Fyrishov ska ni gå till lagledarbordet och meddela Åsa eller Linnea som är lagledare att ni är på plats. OBS! Ta inte er nummerlapp själva vi behöver veta så alla har kommit till tävlingen :) Ta med säkerhetsnålar till nummerlappen.

Behöver ni stryka er från tävlingen så mailar ni till Åsa på asa@edgedance.se så hjälper hon er med det! Kom ihåg att om man stryker sig på tävlingsdagen så stryks man från hela tävlingen.

Lycka till med träningarna så ses vi på lördag! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>